• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Door middel van specifieke fysiotherapie in combinatie met de Epiphora ademmethode breng je zelf het lichaam in dié herstelkracht die noodzakelijk is bij uitblijvend herstel bij o.a. Whiplash, uitputting, chronische pijnklachten, migraines met aura’s, slaapproblemen en aanhoudende spanningsklachten.

Door middel van het aanleren van een aantal bewegingen, houdingen, de Epiphora Ademmethode en eenvoudige voedingsadviezen, kunt u uw zelfgeneesproces opstarten. 3 tot 4 sessies zijn meestal voldoende, u bent dan meestal in staat om het geneesproces zelfstandig door te zetten en hiermee een herhaling van de klachten te voorkómen.  Personal Tuning Therapie zet u dagelijks zelf in: ’s ochtends bij het opstaan 15 minuten en ’s avonds bij het ingaan van de nacht 10 minuten. Overdag blijft u bewegen in de aangeleerde houding en u kunt overdag een Epiphora adempauze nemen. 

Personal Tuning wordt aanbevolen door de reumatologen dr. E.N. Griep (promotieonderzoek 2000: Fibromyalgie Syndroom), mevr. drs. H. Griep-Wentink in Sneek en Emmeloord, en verschillende reumatologen, psychologen, osteopaten, fysiotherapeuten en huisartsen in Nederland en Duitsland.

Personal Tuning Therapeuten vind u hier
En Epiphora Ademcoaches vind u hier

Sessie boeken